România
Județul Cluj
Biblioteca municipală Turda


"O poveste pentru Moș Crăciun"

O poveste pentru Moş Crăciun

(activitate pentru copii cu vârsta între 8-10 ani)

                                      Dragi Copii,

           Știți deja că Moş Crăciun este un foarte bun prieten al copiilor! Prin urmare, pe lângă faptul că adoră să confecționeze jucării și tot felul de surprize pentru voi, este și un mare amator de povești și un cititor pasionat. La Polul Nord cărțile ajung mai greu și lui îi place să citească în mod deosebit poveștile pe care le creați voi. Ajutați-l să-și petreacă serile cât mai plăcut ! Inventaţi o poveste, scrieţi-o şi aduceţi-o la una din secţiile pentru copii ale Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu”, la cea din centru - Str. Coşbuc nr. 2, sau la cea din Oprişani - str. Tineretului nr.6 (la parterul clădirii fostului internat din curtea liceului Liviu Rebreanu), până în data de 28 noiembrie 2017. Puteţi să împodobiţi povestea şi cu desene şi nu uitaţi să vă scrieţi numele, clasa şi şcoala la care învăţaţi.

          Poveștile sunt destinate lui Moș Crăciun, dar asta nu înseamnă că el trebuie să fie și personajul din povestea creată de voi !

          Moş Crăciun ştie că voi sunteţi foarte talentaţi şi plini de imaginaţie şi că nu îl veţi dezamăgi. Va trece pe la bibliotecă şi va lua cu el cele mai frumoase dintre poveştile scrise de voi pentru care va lăsa în schimb un mic premiu. O să vă ținem la curent cu lista premianților care va fi postată pe pagina web a bibliotecii, rubrica anunțuri, în preajma zilei de 6 decembrie.

Vă aşteptăm !