România
Județul Cluj
Biblioteca municipală Turda


"Invitație la Concursul de recitare ”Minunata inocență”, ediția a XIV-a, 2018"

        Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” și Şcoala „Teodor Murăşanu” Turda invită copiii din clasele a V-a la cea de-a XIV-a ediţie a concursului de recitare „Minunata inocenţă”. Concursul este organizat pentru marcarea Zilei Mondiale a Poeziei (21 martie), parteneri fiind Teatrul „Aureliu Manea” şi Turda TV.

        Pot participa câte trei elevi de clasa a V-a, din fiecare şcoală, prin prezentare individuală. Fiecare elev participant va recita două (2) poezii epice memorate anterior, (în cazul în care prezintă o singură poezie punctajul acordat va fi diminuat cu 50% ). Concursul va avea loc în data de 21.03.2018, ora 16, la postul de televiziune locală Turda TV şi va fi transmis în direct.

        Înscrierile se pot face direct la sediul Secţiei pentru Adulţi a bibliotecii, Str. Republicii nr. 52, prin e-mail: bmtmturda@yahoo.com, sau prin fax/telefon: 0264 /313837 până în data de 15 martie. Informaţiile despre această activitate se găsesc pe pagina web a bibliotecii www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri. La aceeaşi rubrică se va posta lista premianţilor.

 

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG !