România
Județul Cluj
Biblioteca municipală Turda


Invitație pentru copiii din ciclul primar la cea de-a XXVII-a ediție a concursului de pictur㠔Personaje îndrăgite din cărți”

PERSONAJE ÎNDRĂGITE DIN CĂRȚI

Ediția XXVII, 2019

          Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda invită copiii din clasele II-IV, pasionați de pictură, să își exprime creativitatea și imaginația pictând personajele preferate, sau scene imaginare din cărțile pe care le-au citit, specifice vârstei lor. Cele mai reușite și originale lucrări, care demonstrează cunoașterea personajelor, respectiv a conținutului cărții, vor fi premiate și expuse la Secția pentru Copii a bibliotecii din zona centrală.

        Picturile se vor depune la sediul Secţiei pentru copii a bibliotecii, Str. George Coşbuc nr. 2, sau la sediul Secției pentru copii a Filialei Oprișani, Str. Tineretului nr.6, până în data de 25 octombrie 2019.

      Pe verso-ul fiecărei lucrări se va preciza numele şi prenumele elevului, clasa, şcoala, personajul (personajele) reprezentate, autorul şi titlul cărţii din care fac parte, precum și numărul permisului de cititor la una din secțiile pentru copii ale bibliotecii deoarece scopul concursului este să încurajeze lectura, iar concurenții trebuie să demonstreze că aceasta face parte din preocupările lor.

     Picturile cărora le lipsesc datele de mai sus nu vor fi luate în considerare, la fel cele care nu sunt realizate în acuarelă, ale căror personaje sunt copiate, sau nu sunt realizate de copii. Vă mulţumim pentru participare şi colaborare și vă așteptăm cu drag !