România
Județul Cluj
Biblioteca municipală Turda


Un nou proiect implementat la Sala Internet a bibliotecii

„Cum găseşti o carte de...muncă”

 

 

             Un nou proiect, care vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor, va fi pus în aplicare  în spaţiul Biblionet al instituţiei.

Intitulat „Cum găseşti o carte de...muncă”, proiectul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv absolvenţilor de liceu,  persoanelor care, indiferent de vârstă şi studii,  se află în căutarea unui loc de muncă,  precum şi tuturor doritorilor de a învăţa ceva nou şi constă în acordarea de asistenţă pentru întocmirea corectă a unui CV, a unei scrisori de intenţie, informaţii utile despre pregătirea şi susţinerea cu succes a unui interviu de angajare şi informaţii despre modalităţile de căutare a unui loc de muncă.

            Persoanele care doresc să beneficieze de consultanţă şi asistenţă în acest sens  se pot adresa bibliotecii muncipale, care este una din instituţiile alese pentru implementarea proiectului, pentru a se înscrie şi a participa la sesiunile de instruire organizate. Serviciile sunt gratuite, iar proiectul a demarat în tot judeţul din data de 4 aprilie, prin răspândirea de afişe şi pliante pentru cei interesaţi şi se va pune în practică din data de 9 mai 2011.